ABF Vastgoedmonitor

De Vastgoedmonitor (VGM) is een compleet informatiesysteem ter ondersteuning van vastgoedvraagstukken. U vindt in de monitor meer dan 6.000 onderwerpen op het schaalniveau gemeente (landsdekkend). Een deel van deze onderwerpen is tevens op het schaalniveau 4 positie postcode te raadplegen.

Voor alle onderwerpen zijn tijdreeksen beschikbaar waarbij is gecorrigeerd voor gemeentegrenswijzigingen. Alle onderwerpen zijn gerangschikt in thema's: Wonen, Commercieel vastgoed, voorzieningen, bevolking, bedrijven en werkgelegenheid, ruimtegebruik, Primos 2007. Bovendien zijn verschillende gegevens gecombineerd om relevante indicatoren en profielen aan te bieden. De woonmilieutypologie is hier een goed voorbeeld van. De gegevens zijn afkomstig van bekende bronhouders op deze terreinen zoals bijvoorbeeld ABF Research, het CBS, Cegedim, Lisa, Locatus, Strabo en het Ministerie van Binnenlandse Zaken (WWI).

FEWEB employees and students can contact Dr. Jasper Dekkers if they want to use this data.

Data and Resources

Additional Info

Field Value
Source http://www.abfresearch.nl/producten/monitoren/vastgoedmonitor.aspx
Maintainer Michel Zuierveld
Last Updated August 9, 2017, 11:58 (UTC)
Created August 21, 2015, 10:44 (UTC)
Status completed
Theme
Topic
Usage Contraints This data is only available to employees and students of the Faculty of Economics and Business Administration of VU University (FEWEB)
Region Netherlands
Classification confidential
Custodian ABF Research
Contact J.E.C. Dekkers, SPINlab, FEWEB-RE
Contact Email j.dekkers@vu.nl
Temporal extent 1971-2015
Bbox-east-long 7.228
Bbox-west-long 3.358
Bbox-north-lat 53.555
Bbox-south-lat 50.75
Spatial reference system EPSG:28992